Новини
02.10.2017
Німецький концерн LEONI відкрив другий завод в Україні з виробництва кабельної продукції для європейських автовиробників на 5000 робочих місць
Німецький концерн LEONI відкрив другий завод в Україні з виробництва кабельної продукції для європейських автовиробників на 5000 робочих місць

Як і планувалося ще в минулому році, німецький концерн LEONI відкрив свій другий завод в Україні з виробництва кабелів, проводки і інших комплектуючих для автомобільної індустрії. Відзначимо, що в урочистому відкритті нового виробництва в Коломиї Івано-Франківської області взяв участь президент України Петро Порошенко. Нагадаємо, що концерн LEONI є одним з найбільших в світі виробників кабельної продукції, серед його клінетов числяться такі виробники, як General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Lamborghini, Cummins, Caterpillar, DAF та інші.
На даний момент на підприємстві в Коломиї працює 800 працівників, а до 2021 року на заводі LEONI буде створено близько 5000 робочих місць. Як зазначив президент України, інвестори забезпечать заробітну плату на рівні 8000 грн, унікальний для України соціальний пакет і європейські стандарти виробництва.
Нагадаємо, що вперше про плани LEONI побудувати другий завод в Україні стало відомо ще в квітні 2016 року. Перший завод на 6000 робочих місць працює в нашій країні з 15 липня 2003 року, він був побудований в рекордно короткі терміни - за 11 місяців в селі Нежухів Стрийського району Львівської області. Комплектуючі для виробництва на українських заводах надходять в основному з Німеччини, Франції, Іспанії, Великобританії, тоді як готова продукція відправляється в Німеччину, Бельгію, Великобританію і Польщу.
Джерело: http://itc.ua

Отримати комерційну пропозицію

Зручний час дзвінка
-

Консультація фахівця

Консультація фахівця

Зворотній зв'язок

Регистрация

Авторизация